Peti međunarodni studentski simpozij na Burch univerzitetu

Fakultet za edukaciju i humanističke nauke Internacionalnog Burch unverziteta u saradnji sa British Council-om i Studentskim parlamentom Internacionalnog Burch univerziteta organizuje Peti međunarodni studentski simpozij, koji će se održati 23. aprila 2018. godine u prostorijama ovog univerziteta. Svi studenti iz Bosne i Hercegovine i šire su pozvani da pripreme radove/postere na bilo koju temu u oblasti humanističkih, društvenih i prirodnih nauka, a posebnu pažnju pridajemo radovima u oblasti humanističkih nauka, pa Vas, shodno tome, molimo da svoje studente podstaknete da uzmu učešće u jednom tako važnom događaju.

Rok za prijavu sažetaka je 8. april 2018., a rok za dostavu dovršenih radova je 20. maj 2018. Knjiga sažetaka će biti objavljena u elektronskom obliku, a odabrane radove će biti moguće objaviti u Zborniku radova 5. međunarodnog studentskog simpozija, čija će elektronska verzija biti objavljena 15. jula 2018. godine.

Svi učesnici i gosti imat će priliku provesti nezaboravan dan na Internacionalnom Burch univerzitetu, steći nova znanja i poznanstva, ali i razviti nove vještine. Događaj će biti obogaćen uvodnim predavanjem Nj.E. Edwarda Fergusona – Ambasadora Velike Britanije u BiH, zatim seminarom na temu Web-based Learning Environment in Education koga će održati profesori sa Univerziteta u Leon u Španiji, dr. María Fernández Raga i dr. José Antonio Resines Gordaliza, kao i nekim drugim posebnim gostima i sadržajima. Detaljnije informacije o samom simpoziju, cjelodnevnom programu i načinu predaje sažetaka možete pronaći na internet stranici simpozija studentsymposium.ibu.edu.ba.