Javne odbrane magistarskih radova

UNIVERZITET U BIHAĆU

PEDAGOŠKI FAKULTET

 

OBJAVLJUJE

 

1. Da će kandidatkinja Dedić Gorana, bachelor njemačkog jezika i književnosti, braniti javno magistarski rad na temu Apstratkne imenice iz semantičkog polja “htjeti i djelovati” u kolokacijama njemačkog jezika.

Javna odbrana magistarskog rada održat će se 29. juna 2020. godine s početkom u 12:00 sati u učionici br. 1 Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Žegar, Luke Marjanovića bb.

 

2. Da će kandidatkinja Drljević Dženita, bachelor njemačkog jezika i književnosti, braniti javno magistarski rad na temu Pragmatičke funkcije vezničkih uzročnih rečenica u njemačkom jeziku na primjeru tekstne vrste “komentar” u odabranim njemačkim novinama.

Javna odbrana magistarskog rada održat će se 29. juna 2020. godine s početkom u 14:00 sati u učionici br. 1 Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Žegar, Luke Marjanovića bb.

 

3. Da će kandidatkinja Veladžić Daira, profesor bosanskog jezika i književnosti, braniti javno magistarski rad na temu “Historija razvoja pismenosti u sjeverozapadnoj Bosni”.

Javna odbrana magistarskog rada održat će se 29. maja 2020. godine s početkom u 12:00 sati u učionici br. 1 Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Žegar, Luke Marjanovića bb.

 

Odbrane magistarskog rada su javna i prisustvo slobodno. 

Bihać, 26.5.2020. godine

_______________________________________________________________________________________________

Da će kandidatkinja Selma Ćehić, bachelor njemačkog jezika i književnosti braniti javno magistarski rad pod naslovom: “O emocionalnim frazeologizmima u bosanskom i njemačkom jeziku na primjeru djela Meše Selimovića”.

 

Javna odbrana magistarskog rada održat će se 6.7.2020. godine  s  početkom u 12:00 sati u  Učionici br. 3 Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Ulica Žegar, Luke Marjanovića bb. Odbrana magistarskog rada je javna i prisustvo slobodno.

 

Bihać, 4.6.2020.godine