Erasmus Mundus GREEN_TECH_WB program razmjene

eu_flag_erasmusmu5Obavještavaju se svi zainteresirani studenti, diplomanti i zaposlenici Univerziteta u Bihaću da je otvoren drugi poziv za prijave na Erasmus Mundus GREEN_TECH_WB program razmjene.

Rok za prijave je 25. mart 2016. godine, a svi studenti Univerziteta u Bihaću se mogu prijaviti kao ciljana grupa 2 – Target group 2.

Program podrazumijeva stipendiranje razmjene studenata i sticanje master i doktorske diplome, te postdoktorska istraživanja na jednom od partnerskih univerziteta u ovom programu (Univerzitet u Vigu, Španija, Univerzitet u Portu, Portugal, Univerzitet u Paderbornu, Njemačka, Univerzitet u Ljubljani, Slovenija, Ekonomski Univerzitet u Katovicama, Poljska, Sveučilište u Splitu, Hrvatska, Univerzitet za hemijsku tehnologiju i metalurgiju, Sofija, Bugarska, Univerzitet u Leonu, Španija).

Prijave se vrše putem službene web stranice projekta GREENTECH http://green-tech-wb.uvigo.es/  na kojoj je potrebno otvoriti privatni nalog (račun) i priložiti tražene dokumentima (CV, motivacijsko pismo, ugovor o učenju, plan rada, itd).