Registracija za webinar “Dobrobit pojedinca u obrazovanju i znanosti/nauci: zdravlje, sigurnost, sreća i prosperitet u visokom obrazovanju”

 

Pozivamo vas na webinar „Dobrobit pojedinca u obrazovanju i znanosti/nauci: zdravlje, sigurnost, sreća i prosperitet u visokom obrazovanju” koji će se održati online u srijedu, 23. 9. 2021. godine u periodu od 9 do 14 sati u organizaciji Univerzitetu u Sarajevu, a u saradnji sa javnim univerzitetima u Bosni i Hercegovini: Univerzitet u Banja Luci, Univerzitet u Bihaću, Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Sveučilište u Mostaru, Univerzitet u Tuzli i Univerzitet u Zenici. 

 

Webinar ima za cilj da omogući podršku jačanju kapaciteta akademskog osoblja svih javnih univerziteta u BiH  pri čemu se prilikom odabira tema posebno uzeo u obzir značaj osjećaja dobrobiti univerzitetskih nastavnika i saradnika kao važnog fenomena za realizaciju profesionalnih i osobnih uloga zaposlenika/djelatnika u visokom obrazovanju.

 

Registraciju je moguće izvršiti putem linka https://forms.office.com/r/rBaDWGuKi8 ili Scan QR koda u nastavku teksta najkasnije do ponedeljka, 21. 9. 2021. godine: