Osigurajte svoje mjesto na Pedagoškom fakultetu

Pedagoški fakultet već dugi niz godina važi za instituciju koja proizvodi uistinu kvalitetan kadar. Svakodnevno svjedočimo zamjetnim tragovima koje naši studenti ostavljaju u društvu i ponosni smo na tu činjenicu. Naši studenti nižu uspjehe u mnogim poljima – pretežno u prosvjeti, ali isto tako u spisateljstvu, novinarstvu, sportu… Dakle, stjecanjem diplome na Pedagoškome fakultetu Univerziteta u Bihaću otvara Vam se širok spektar zanimanja i upravo je to jedan od ključnih razloga zašto je Pedagoški fakultet već puno godina unazad najpopularnija opcija pri izboru fakulteta u sklopu Univerziteta u Bihaću.

Kako bismo Vam pobliže objasnili šta sve možete studirati kod nas, naši voditelji odsjeka su za Vas pripremili nekoliko uvodnih riječi o svakom odsjeku ponaosob:

Bosanski jezik i književnost

Engleski jezik i književnost

Matematika i fizika

Njemački jezik i knjževnost

Predškolski odgoj

Razredna nastava

Tjelesni odgoj i sport

 

Ukoliko ste zainteresirani za studij na našem fakultetu,  ovim putem Vam omogućavamo da se online prijavite na jedan od ponuđenih 7 odsjeka i time sebi osigurate mjesto na ovoj visokoškolskoj ustanovi. Sve što trebate jeste uraditi jeste da popunite formular u nastavku teksta:

Za kraj pogledajte video kojim pokušavamo približiti život tokom studija na Pedagoškom fakultetu.