CEEPUS: Ljetna i jesenska škola hrvatskoga jezika i književnosti

U sklopu CEEPUS-ove mreže  Slavic Philology and its Cultural Contexts Filozofski fakultet Univerziteta u Zagrebu organizira dvije škole (ljetnu i jesensku) hrvatskoga jezika i književnosti na koju se mogu prijaviti nastavnici i studenti Pedagoškog fakulteta prije svega Odsjeka za bosanski jezik i književnost ali moguća je prijava i ostalih.

Na linkovima možete saznati više o programu škola (informacije su dostupne i na hrvatskom jeziku):

a) Croaticum Summer School of the Croatian Language and Literature, 26.06.2023 – 14.07.2023., 4 ECTS  (info: https://croaticum.ffzg.unizg.hr/?page_id=1103)

b) Croaticum Autumn School of Croatian Language and Literature, 04.09.2023 – 22.09.2023., 4 ECTS (info: https://croaticum.ffzg.unizg.hr/?page_id=1672)

 

Za ljetnu školu možete se prijaviti do 5.4. a za jesensku do 1.6. na način što ćete poslati e-mail sa sljedećim informacijama:

 

ime, prezime, odsjek na kojem studirate i studijska godina

na e-mail adresu prof. Zrinke Ćoralić

zrinka_coralic@yahoo.com

Nakon prijave dobit ćete detaljne informacije o narednim koracima.

 

Za kandidate čije prijave budu prihvaćene obezbijeđena je stipendija koja pokriva troškove školarine i smještaja (u studentskom domu) kao i iznos od 200 eura po studentu odnosno 270 eura po nastavniku. Postoji mogućnost da će i putni troškovi biti nadoknađeni (tu ćemo informaciju učiniti dostupnom dok je dobijemo).

 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati prof. Ćoralić putem gore navedene e-mail adrese.