Prezentacija Udruženja mreža studenata ESN BiH o Erasmus+ programima mobilnosti

esn-bih-logoUniverzitet u Bihaću je podržao projekat Udruženja mreže studenata (ESN BiH) koji za cilj ima promociju ERASMUS+ programa mobilnosti za sve nivoe studija (Bachelor, Master, PhD), a koji će se realizirati putem Ureda za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću. Jedna od aktivnosti tog projekta jeste posjeta bh univerzitetima radi upoznavanja studenata i nastavnika sa njihovim radom i programima mobilnosti.

Prezentacija na Univerzitetu u Bihaću će se održati na Ekonomskom fakultetu (amfiteatar A2) u četvrtak, 29.10.2015.godine u terminu 10:30-12:00.

Pozivaju se studenti i nastavnici da posjete ovu prezentaciju, da se upoznaju sa ovim programom jer kako već znate, Ured za međunarodnu saradnju Univerziteta već nekoliko mjeseci intenzivno radi na pripremi Erasmus+ Ugovora sa univerzitetima u Evropi i Turskoj, gdje je uključena mobilnost nastavnika i studenata, tako da bi bilo veoma dobro da se putem ove prezentacije intenzivnije upoznaju sa ovim programom u kojem će, nadamo se, u skoroj budućnosti i učestovati.