Poziv na regionalni studentski kongres u Rijeci – RIK 2013. Seksualnost

ffrStudentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Udrugom studenata filozofije „FURIJA“, Udrugom studenata kroatistike „Idiom“, Udrugom studenata povijesti „Malleus“, Udrugom studenata povijesti umjetnosti „SPUM“ i Udrugom studenata psihologije „Psirius“ organizira prvi studentski interdisciplinarni kongres društvenih i humanističkih znanosti u Rijeci s temom „SEKSUALNOST – edukacija, komunikacija, pravo i politika, etika i religija, umjetnost“ koji će se održati od 23. do 26. listopada 2013. na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Ovime nam je zadovoljstvo i čast pozvati Vas na prijave za sudjelovanjem na kongresu. Kongres je otvoren za studente preddiplomskih, diplomskih i postdiplomskih studija te za nedavno diplomirane studente društvenih i humanističkih znanosti regije. Koautorstvo u radu je moguće. Predviđeno trajanje izlaganja je 20 minuta, s raspravom od 10 minuta. Rok za prijavu za aktivne sudionike (izlagače radova) traje od 15.06. do 01.09.2013. Prijave za sudjelovanje pasivnih sudionika primat će se od 15.08. do 15.09.2013.

 

Prijave se podnose ispunjavanjem elektroničkih obrazaca koji će od 15.06. biti dostupni na adresi www.sz.uniri.hr/ffri-intersimpozij.

Pri prijavi izlaganja aktivni sudionici prilažu sažetak rada od 250 do 750 riječi te vlastiti prijedlog sekcije u koju smatraju da bi se rad trebao uvrstiti. Obavijest o tome je li Vaš rad prihvaćen uz program kongresa dobiti ćete do 23. rujna 2013. Hrana i smještaj su osigurani, uz naplatu kotizacije.

 

Službeni jezici simpozija su hrvatski (bivše hrvatsko-srpsko govorno područje) i engleski.

 

Detaljnije informacije o kongresu možete naći u privitku ove poruke te na web stranici: www.sz.uniri.hr/ffri-intersimpozij

 

Za bilo kakva dodatna pitanja i informacije možete nam se obratiti na mail rikffri@gmail.com

Dodatne informacije – RIK 2013 Seksualnost