Info dan o programu razmjene Erasmus Mundus SIGMA Agile

eu_flag_erasmusmu5

Obavještavaju se studenti i osoblje fakulteta da će se u ponedjeljak, 15. Decembra 2014. Godine u 11h u amfiteatru Ekonomskog fakulteta održati info dan o programu razmjene Erasmus Mundus SIGMA Agile. Ovaj program omogućuje razmjenu sa 9 univerziteta EU i pruža mogućnosti za studente, ali i nastavno i administrativno osoblje Univerziteta u Bihaću.

Projektom je omogućeno 150 stipendija za sve troškove za studente, istraživače, akademsko i administrativno osoblje iz partnerskih univerziteta, među kojima je i Univerzitet u Bihaću, za posjete partnerskim univerzitetima EU (9 partnera – Univerzitet u Varšavi, Univerzitet u Milanu, Univerzitet Nova iz Lisabona, City Univerzitet iz Londona, Humbolt Univerzitet iz Berlina,  Laapeernanta Univerzitet za tehnologiju iz Finske, Twente Univerzitet iz Nizozemske, Univerzitet u Salzburgu i Pompeu Fabra Univerzitet iz Barcelone.

 

U toku info dana zainteresiranima će biti predstavljen projekat, EU partneri, mogućnosti i način prijave, te odgovori na sva ostala pitanja vezana za projekat.